HTML

vs.kocka

Ez a blog elsősorban a vakszerencse legyőzésére tett kísérletünk aprólékos dokumentálására született. Valószínűleg csúnya szavakkal fűszerezve...

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

  • Sróf mester: - Játszol a hétvégén? - Persze. - Jönni fog? - Leszarom. Játszani fogok. (2011.03.20. 16:48) Kis magyar sportfogadás-határozó #1
  • kriptonitboy: egyébként én borozni is fogok Pécsen, villányi kékfrankosból tervezem az egyik estém programját sz... (2011.03.10. 19:22) Közérdekű közlemény
  • jabberwocky: @Sróf mester: szövegértésszövegértés... pimasz fráter! (2011.03.09. 13:22) Szitakötő
  • jabberwocky: @jamonserrano: a szöget bízd a "profikra"... átveszem tőled ezt a terhet és beütök egyet magamnak.... (2011.03.08. 15:36) Háháháááá
  • jamonserrano: Nálam így néz ki az eredmény: Kocka: 4 találat Jabber: 5 Kriptonitboy: 5 Papírforma? (De lehet v... (2011.03.07. 00:56) Kocka úr

Linkblog

2011.03.07. 15:52 kriptonitboy

Szitakötő

Viharos gyorsasággal telt el a hétvége, ennek megfelelően hasonló fürgeséggel jön a sportfogadással foglalkozó blogtörténelem legolvasottabb írása. Kiértékeljük, megmagyarázzuk, kárörvendünk, bevezetünk egy új címet, és persze dühöngünk. Bár egy sasszé esszé írásakor nem hatásos a legfontosabb dolgot már az elején megosztani mélyen tisztelt olvasótáborunkkal ( apropó, ki a tököm netezik Linuxos gépről, srácok? ), mi túllépünk e mai formán, és már a bevezetőben megmondjuk a tutit. Nem jött.
Se Kocka úr, se Jabberpajti, se jómagam nem nyertünk egy kanyi fillért se. Kissé eufemisztikus volt: igazából buktunk 150 Ft-ot, de mint minden becsületes, igaz szerencsejáték-függő honpolgár, azzal nyugtatjuk magunkat, hogy ez csak üzlet, megfizetjük előre a tanulópénzt, pókernyelven szólva etetjük a halakat, a szőlőtőkét is metszeni kell gyerek, értitek na. Persze ha a szikár tényeket nézzük, akkor az történt, hogy gyakorlatilag a Frankfurt meccsel elszálltunk, mint a győzelmi zászló, és minden bizodalmunkat belevetettük Kocka úrba, aki miután telibe trafálta az első meccset, jó nagyot bugylibicskázott a lejtőn lefele. Ez nekem kellett is, tekintve hogy a borzalmas rajtot követően a 9esben töltött csodálatos évek bizonyos momentumai - melyeket Factóval/Faktóval ( " Falusi Lívia = kurva, de én még mindig szeretem, a halálom után is . Forever Faktó" ) kettecskén, többedmagammal  töltöttem - kellettek ahhoz, hogy gondolkodás nélkül behúzzam a pótmeccsre a hazait, kaján vigyorral konstatálhattam: megérte.

A Hannover-Bayern egyes-t látva a livescore-on, elhatároztam, hogy bevezetem  a Hétvége Buzija címet, amit minden héten odaadok egy arra érdemes lúzer-balfasznak, de csak akkor, ha a kinézet is stimmel. gondolkoztam a Hétvége Köcsögje elnevezésen, de a hét buzijának HB a rövidítése, az meg mégiscsak egy sör Egyértelmű, hogy ez a csipetnyi pedofil beütéssel rendelkező holland köcsög kapja.  Felfoghatatlan, megmagyarázhatatlan, benne volt a névtelen kis fiatal szarokkal teletűzdelt borussia elleni zakó, de ez. Könyörgöm, ott még magyar játékos sincs, mi lett volna az eredmény, ha még Hajnal Tomi mozgatja a hazaiakat?! fixkettes Mondjuk persze torkonfosnám, ha nem raktam volna meg fix 2esre, de így, khm...
Persze ezekután a harmatgyenge gladbach győzelme, vagy a stuttgart megmagyarázhatatlan csalás-bemákolása már tökéletesen érdektelen volt a számomra.
Egészen a Juve - Milan ajándék kettesig vezetett előttem Kocka úr ( jabber meg méginkább), aztán a két hazai digó meccsel beelőztem, majd egyenlített a Nápoly bakijával. Itt lett igzalmas a vetélkedő, hála istennek sikerült egy hármast dobnom, így beírhattam a pool meccsre az x-et( még mikor dobtam a kockával nagyon izgultam, hogy nehhogy, nehhogy 1est, vagy kettest dobjak) így felelőtlenül, nagypofával, kicsi lenéző tekintettel, kárörvendő vigyorral a pofámon behúztam a 2es rubrikába a saját xemet, hogy aztán a Liverpool, ahogy kell feltörölje a drága kis csapatommal a gyepnek a szőnyegét. Jabber persze eltalálta, átvette a vezetést, jött a mindent eldöntő lazio meccs, jött Sculli, és kihúzott a szarból.
Így aztán a végeredmény a már jamonserrano által beírt 4-5-5, ide, vagyis nekünk. Bár Kocka úr megtréfált minket, és több meglepetést is okozott, vért izzadva ugyan, de az utolsó métereken kibasztunk vele. Csak a seggünket látja a maratoni futóverseny első tíz métere után, ami jó jel ugyan, de az előnyünk bizonytalan, mint ugyebár szitakötő röpte a bivalyfingban.

Szeretném azt az apró, ámde nem mekerülhető tényt a figyelmetekbe ajánlani, hogy Kocka úr, Jabberwocki, és szerénységem találatainak ÖSSZEGE pontosan 14. Ez azé' jelent valamit elvtársak, nem?

 


 

6 komment · 1 trackback

Címkék: sör totó eredmény


A bejegyzés trackback címe:

https://vskocka.blog.hu/api/trackback/id/tr272718747

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Richard Quandt - PEDOFÍLIA 2011.03.19. 13:42:36

Ismét a hírek közé került a katolikus papok által elkövetett pedofília. Persze, nem remélhettük, hogy most már soha nem találkozunk ilyesmivel, de ha néhány hétig nem szerepel az újságban és a tévében, az ember hajlamos azt hinni, hogy megtörténtek a s...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jamonserrano 2011.03.08. 00:47:35

Hiányolom a "totógyilkos" kifejezést az elemzésből. Egy ilyen alapos munka nem nélkülözheti azt.

Hétközi totó lesz-e? Mert bár bíztató ez a 4-5-5, azért még nyomni kéne, hogy belátható időn belül meglegyen a telitalálat.

Sróf mester 2011.03.08. 15:33:46

Kedves Jamon mester! Tudod, sokat gondolkoztam azon, hogy mi kettcskén, neten egyeztetve, ugyancsak kitöltünk 1-1 sort, hogy megmutassuk ennek a széltoló, hamuőrlő bandának, hogy mennyivel jobbak vagyunk. De, hogy klasszikust idézzek "Aki fogad, az veszít. Én pedig nyerni szeretek."

jabberwocky 2011.03.08. 20:40:21

nananananana... legalább ne itt szervezzétek a konkurenciát!!! úgy látom előbb utóbb tényleg moderálni kell...

jamonserrano 2011.03.09. 00:30:57

Sróf mester! Nem rossz ötlet, csak attól félek, hogy Kocka úr nálunk jobb lenne.
Én inkább kihagynám ezt a megaláztatást.

Staropramenek természetesen leszenk, behűtve, ahogy kell....

Sróf mester 2011.03.09. 08:23:54

Kedves barátaim! Csak jelzem, hogy a szövegem végére biggyesztett kis idézet éppen azért kapott helyet a hozzászólásomban, hogy jelezzem, eszem ágában sincs totózni. (szövegértés.....)
:)
De azért, kedves Jamon, nagyon remélem, hogy hamarosan találkozunk, és a döglöttsör és sárgalázas beteg hugyozás ízű ale-rettenetek után végre egy hűs, szénsavval teli, éppen hetedik lépcsőfok hidegségű (mert ugye a hatodik még túl meleg, a nyolcadik meg már túl hideg), közép-európai sörcsodát igyunk!

jabberwocky 2011.03.09. 13:22:16

@Sróf mester: szövegértésszövegértés... pimasz fráter!
süti beállítások módosítása